06 - 4440 2435 info@lavelli.nl
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Instagram
  • LinkedIn

Werkwijze

Betrek Lavelli van A tot Z bij nieuwbouw of een complete verbouwing, of schakel ons in voor losse onderdelen. Hieronder lees je alles over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Werkwijze 

 

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we alle wensen doornemen en het budget bespreken, werken wij het interieurontwerp uit. Dit kan op verschillende manieren. Bij een nieuwbouw of complete verbouwing is het fijn dat je ons van A tot Z kan betrekken. Maar wij bieden ook losse pakketten. In het stappenplan hieronder zie je de opbouw van ons aanbod. Je kiest uit de verschillende onderdelen, afhankelijk van de mate waarin je ons advies nodig hebt. Het begint met een ontwerp in grote lijnen. Door meer onderdelen toe te voegen wordt het ontwerp steeds gedetailleerder, tot uiteindelijk zelfs adviezen voor de accessoires en beplanting.

Bij elke stap geven we advies over dat thema. Dat doen we door een plattegrond uit te werken, moodboards te maken en indelingsopties te visualiseren in 3D-impressies. De uitgewerkte ideeën presenteren we in een adviesgesprek, waarna we graag luisteren naar jouw feedback. Hierop volgt een wijzigingsronde waarin eventuele opmerkingen uit het gesprek worden aangepast. Met als resultaat een indelingsplan op maat uitgewerkt waarmee je offertes bij aannemers kunt opvragen om prijzen te vergelijken en jouw visie duidelijk kunt maken.

Ook na de interieurontwerp fase helpen wij je graag verder. Als je wilt maken we een begroting, stellen de planning op en maken de overige werktekeningen en –omschrijvingen. Zo ben je perfect voorbereid op de bouw. Zodra de bouw in volle gang is, komen we langs als je wilt. Wij controleren of alles gaat zoals gepland.

Wil je meer weten over onze werkwijze en tarieven? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Kantoor met fotobehang Heide

Fases & aanbod

 

Initiatieffase: deze fase bestaat uit het opstellen van het programma van eisen & wensen en het inmeten van de ruimte(s).

Interieurontwerpfase: in deze fase maken we een indelingsplan, lichtplan, kleur- en materialenplan en een inrichtingsplan.

Werkvoorbereidingsfase: als voorbereiding van de bouwfase maken we werktekeningen, vragen we offertes aan, stellen een begroting op, maken de planning en houden we een kick-off bouw-vergadering.

Bouwfase: tijdens de bouw houden we bouwbezoeken en begeleiden we bij de oplevering.

 

CVN 180625 0207

Duurzaamheid

Wij hanteren de SUB-methode van the substitute.

De letter ‘S’ staat voor SAVE. Het ‘saven’ van items in een interieur kan op tal van manieren. Zo kijken we of bestaande meubels in het nieuwe interieur ingepast kunnen worden. Door ze op te knappen, te verven of met een duurzame folie af te werken krijgen ze een nieuwe look-and-feel. Zoals het behouden en restylen van de huidige (modulaire) systeemwanden en ze elders in het kantoor te herplaatsen. SAVE kan ook betekenen dat we je nieuwe interieur aanvullen door meubels te ‘redden’ uit het tweedehands circuit. Misschien scoren we zelfs een complete tweedehands keuken van Marktplaats!

Dan de ‘U’. Dat is de afkorting van USE. Wij werken het liefst en waar mogelijk met producten met een circulair business-model. Denk aan het huren of leasen van werkplek-meubilair. Of we adviseren je om meubels in te kopen die na hun levensduur toegepast kunnen worden in een geheel andere keten.

Als derde hebben we de ‘B’ van BUY. Dat gaat over de aanschaf van materialen, meubels en andere interieurproducten. Wij stimuleren je graag om lokaal in te kopen. Het liefst bij aanbieders die in hun productie of ontwerpen gebruik maken van gerecyclede of natuurlijke materialen. Wij adviseren je graag vanuit onze kennis en ervaring over interessante interieur materialen.

Oldelft Lavelli Interieurontwerp