Interieurconcept winkel Webinside


Interieurconcept winkel Webinside

Voor de oprichters van een zogeheten offline webwinkel in de initiatieffase heb ik een interieurconcept neergelegd. Op internet worden vele mooie hebbedingetjes en kleding aangeboden door kleine ondernemers. Om deze mensen ook een offline podium te bieden, was er een ondernemingsplan gemaakt voor een inspirerende winkel, waar men de producten in het echt kunnen beleven.

Aan de twee lange wanden, worden kastenwanden gemaakt, met verschillende maten ‘vakken’ die de online verkopers kunnen huren voor een betaalbaar bedrag per maand. De opzet is om regelmatig nieuwe aanwas van producten/webwinkels te krijgen, zodat er elke keer weer wat nieuws te zien is voor de bezoeker in de winkel.

Naast deze kasten, kunnen er items uitgelicht worden op de twee showtafels van steigerhout. Hier word als het ware een collage op thema of seizoen bij elkaar gezet van diverse producten/webwinkels. Een showtafel staat voorin om mensen de winkel binnen te krijgen en nog een showtafel achterin de winkel om de klant verder te leiden. Hiertussen word het kassameubel en de bar opgesteld voor interactie en ontmoeting. De winkel Webinside is de plek waar men elkaar offline kan ontmoeten.

Voor nog meer inspiratie zie ook mijn Pinterest profiel:

  • Winkel inrichting

· © 2020 Lavelli interieurontwerp · Aangeboden door · Designed with the Customizr theme ·