Interieuradvies


Begin je aan een hele nieuwe inrichting? Of is je huidige interieur aan een update toe? Schakel ons in voor een interieuradvies! We helpen je met frisse ideeën voor een sfeervolle, levendige inrichting. Waarin jij, je collega’s, bezoekers of familie zich heerlijk op hun plek voelen. Met kleuren, meubels en materialen die samen onmiskenbaar weergeven wie jij bent. Of waar je bedrijf voor staat.

Als je wilt, begeleiden we je ook bij de uitvoering van het ontwerp. Bijvoorbeeld met tips voor bijzondere winkels, contacten met vakmensen, of meubelontwerpen op maat.


Aanpak voor een interieuradvies

Stap 1. Kennismaken en brainstormen

In het eerste gesprek bespreken we waar jouw wensen en behoeften liggen. Of die van je bedrijf of je gezin. Geheel vrijblijvend. Wie ben je, wat zijn je voorkeuren? Is het een bestaande locatie, die je opgeknapt of gerestyled wilt hebben? Of ga je verhuizen en begin je helemaal opnieuw? Is er een bedrijfshuisstijl die in je interieur tot leven moet komen?

Stap 2. Prijsopgave

Na afloop ontvang je (nog steeds geheel vrijblijvend) een offerte. Daarin staat wat we in het eerste gesprek hebben besproken, welke ideeën wij zullen uitwerken en een prijsopgave. Is alles naar wens? Dan gaan we voor je aan de slag.

Stap 3. Moodboard: kleuren, materialen en sfeer

We beginnen met een moodboard, waar jouw voorkeuren voor materialen, kleuren en sfeer in terugkomen. Klopt dit moodboard naar jouw gevoel? Dan gaan we van daaruit verder met het ontwerpen van twee kleuren-, stijl- en materialenplannen voor wanden, vloeren, raambekleding, gordijnen, en meubels.

Stap 4. Adviesgesprek

We komen de twee interieurontwerpen persoonlijk aan jou toelichten, aan de hand van een plattegrond, een 3D-impressie, verschillende materiaal- en kleurstalen én voorbeelden en van meubels. Dan overleggen we met jou welke keuzes het beste passen en waarom. En wat jij daarin eventueel anders wilt hebben.

Stap 5. Definitief interieuradvies

Kort na het adviesgesprek ontvang je het definitieve interieurontwerp: Een set tekeningen, materiaal- en kleurstalen én impressies, met al jouw voorkeuren en aanpassingen erin verwerkt. Daarmee kun je zelf aan de slag. Of wij ondersteunen en adviseren je daarbij. Dat geeft je de zekerheid van een authentiek interieur dat perfect aansluit bij jouw bedrijf, je gezin of jezelf.

Stap 6. Het vervolg

Als je wilt, zetten we nog de puntjes voor je op de ‘i’ met een aanvullend lichtadvies. Goed gereguleerd lamp- en daglicht bepaalt veel van de sfeer in je ruimte. En overweeg je nog hoe je de ruimte origineel én effectief kunt indelen? Maak dan een afspraak voor een indelingsplan.

Weet je niet precies welk advies je nodig hebt, of wil je eerst kennismaken? Dat kan ook, neem dan contact op door je vraag te appen naar: 06-44402435.


Restyling zakelijk

Voor diverse bedrijven hebben wij interieuradvies mogen geven voor een restyling door middel van een interieuradvies. Denk aan een huisartsenpraktijk, tandartsenpraktijk, fysiotherapie-praktijk en diverse accountantskantoren.

Een wachtruimte moet juist uitnodigend zijn.

Met een helder interieurconcept, fris kleurgebruik en een fijne sfeer, komen bezoekers er graag.
Het is onze missie om interieurs met een verhaal te ontwerpen.

Druk bezochte plekken waar er een paar stoeltjes in de gang staan als ‘wachtruimte’ is een gemiste kans. Wil je ook graag meer sfeer en beleving bieden in de ontvangst- wachtruimte en vergaderruimte? Maar weet je niet waar te beginnen of heb je er geen tijd voor? Dan helpen wij graag met een interieuradvies op maat, zodat bezoekers zich thuisvoelen bij jouw organisatie.

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een interieurscan op locatie ter kennismaking.