Indelingsadvies


Ontwerpen naar hoe jij leeft

Als interieurarchitect ben ik voor jou altijd op zoek naar verbetering en de beste manier om dingen in elkaar te laten passen

Ga je verbouwen of nieuwbouwen? En heb je al een indelingsplan voor je nieuwe ruimte(s)? Wij bedenken graag, samen met jou, slimme ideeën voor een originele én efficiënte indeling. Ideeën die kloppen en waar je blij van wordt. We werken ze voor je uit in professionele 2D- en 3D-tekeningen. Na afloop van het indelingsadvies kun je glashelder aan de aannemer uitleggen hoe alles moet worden en weet je zeker dat het wordt zoals jij wilt.

Aanpak voor een indelingsadvies

Stap 1. Kennismaken en brainstormen

In het eerste gesprek bekijken we samen de ruimtes, of de tekeningen daarvan. Geheel vrijblijvend. Met wat brainstormen en eenvoudige schetsen krijg je alvast een beeld van wat er eventueel mogelijk is.

Stap 2. Prijsopgave

Na afloop ontvang je een offerte. Daarin staat wat we in het eerste gesprek hebben besproken, welke ideeën we zullen uitwerken en een prijsopgave. Is alles naar wens? Dan gaan we voor je aan de slag.

Stap 3. Drie indelingsvoorstellen

We werken drie verschillende voorstellen voor je uit. Elk in de vorm van een gedetailleerde plattegrond (2D) én een 3D-impressie. Daarvoor doen we eerst grondig onderzoek. Welke ruimtes zullen er zijn en hoe kun je die het beste gebruiken? Welke looproutes zijn dan handig? En vooral: hoe past dat bij jouw wensen?

Stap 4. Adviesgesprek

Je krijgt de uitgewerkte indelingsvoorstellen persoonlijk toegelicht, aan de hand van de plattegrond en de 3D-impressie. Daarbij geef jij aan welk indelingsvoorstel jouw voorkeur heeft en wat je daarin anders wilt hebben.

Stap 5. Definitief indelingsplan

Kort na het adviesgesprek ontvang je per e-mail het definitieve indelingsplan: een set tekeningen met al jouw voorkeuren en aanpassingen erin verwerkt. Daarmee kun je je aannemer glashelder en professioneel tonen hoe alles moet worden. Dat geeft je rust in het hele proces.

Je hebt nu een helder plan voor de indeling van je nieuwe ruimtes. Ook helpen wij graag met een interieuradvies en/of een lichtadvies als vervolg stap. Zodat je helder hebt welke keuzes nog gemaakt moeten worden en je alvast rond kunt kijken in de winkels voor de verdere styling en aankleding van de ruimte(s).

Stap 6. Het vervolg

Meer weten wat wij kunnen beteken in je interieur vraagstuk? Of wil je een combinatie van diverse adviezen? Neem dan even contact op voor een vrijblijvend gesprek.