Interieurontwerp


Jouw interieur, jouw manier van leven, jouw identiteit

Wat vertelt jouw interieur over je identiteit? Kijk eens om je heen. Werknemers en klanten lopen er in en uit. Ze zijn continu in beweging, net als jouw bedrijf. Toch is het de plek waar ze steeds weer terugkeren en samenkomen. Komt de identiteit van jouw bedrijf hier tot leven? Of past het interieur van jouw ontvangstruimte, vergaderzaal of wachtkamer al lang niet meer bij waar je voor staat?

Interieurscan

De interieurscan van Lavelli interieurontwerp zorgt ervoor dat je op een laagdrempelige manier weet wat je kunt verbeteren aan de ruimtelijke uitstraling van het bedrijf. Samen gaan we ter plekke de publieke ruimtes ‘scannen’ en krijg je diverse tips. Met kleine aanpassingen kan vaak al een groots resultaat behaald worden.

Indien gewenst werk ik de tips en ideeën uit in een interieurontwerp op maat. We kiezen samen het best passende plan voor jou, dat kan bijvoorbeeld ook zijn; een indelingsadvies, interieuradvies of lichtadvies. Omdat het ondernemen voorgaat, ontzorg ik door als één vast aanspreekpunt te dienen namens de samenwerkingspartners voor het leveren van interieur items.

Benieuwd naar wat er aangepast kan worden voor een helder interieur, waar klanten en medewerkers graag terugkomen? Vraag dan hieronder de interieurscan aan, en dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.    * (verplicht)